EETKAART

Versnaperingen
Platter Boulevard
   Tzatziki, tarama, zongedroogde tomaatjes,
    tapenade van groene en zwarte olijven,
    aubergine cream, brood en olijven 15.00
Bruschetta (6 st) (V) 8.00
Olijven 4.50
Bitterballen  (10 st) 6.00
Mini loempia  (8 st) (V) 6.00
Party mix 9.00
Eetkaart
Lunchmenu ( Van 11u30 tot 17u00 ) 18.50
   Soep
   Hoofdgerecht
   Nagerecht of koffie
Enkel het hoofdgerecht 13.50
Soep
Dagsoep   4.50
Tomatensoep (V)   4.50
Supplement balletjes   0.80
Voorgerechten/Lunch
Toast champignon natuur / room (V) 8.50 / 9.50
Toast gerookte zalm  11.50
Broodje smos  5.50
Broodje gebakken kip  6.50
Broodje huisgemaakte Griekse kefte 6.50
Scampi lookroom  11.50
Scampi diavolo (pikant ) 12.50
Carpaccio van rund 12.00
Kaaskroketten  (2 stuks) (V) 10.50
Garnaalkroketten (2stuks) 13.50
Kaas-/garnaalkroketten 12.50
Croque’s
Uit het vuistje (zonder salade) 5.00
Monsieur 9.50
Madame 10.50
Hawaï 10.50
Bolognaise 11.50
Videe 12.00
Boulevard 10.50
Al onze croque’s worden met salade geserveerd.
Salades Voorgerecht  Hoofdgerecht
Griekse kefte met tzatziki 10.00 13.00
Kikkererwtenkoekjes (V) 10.50 15.50
Lauwe geitenkaas met vers konfijt (V) 12.00 15.50
Spekreepjes en appel 10.00 13.00
Gegrilde kip 12.00 15.50
Feta en olijven (V)    9.50 12.50
Vegetarisch (V)    9.50 12.50
Carpaccio van rund 14.50
Verse zalm 15.50
Pasta                  Klein     Normaal
Spaghetti  bolognaise      9.00 11.50
Spaghetti  veggie    10.00 12.50
Spaghetti  spekreepjes en kaassaus      9.00 11.50
Spaghetti  kefte, Griekse gehaktballetjes in een heerlijke tomatensaus      9.50 12.00
Pasta scampi diavolo ( pikant ) 16.50
Pasta scampi met een romige spinaziesaus 17.00
Pasta verse zalm, witte saus en prei 17.50
Pasta zeevruchten met kabeljauw en zalm in een sausje van verse tomaten en witte wijn 23.50
Lasagne 16.00
Lasagne veggie 17.00
Al onze salades en pasta’s worden met brood geserveerd.
Vleesgerechten
Steak  250 gr met frisse salade 23.50
Entrecote 300 gr met warme                       seizoensgroenten 27.50
Varkenshaasje Boulevard met warme               seizoensgroenten 22.00
Authentieke Souvlaki met Griekse salade :
   2 stuks  15.00
   3 stuks  17.00
   4 stuks  19.00
Kipfilet met lauwe appelmoes  17.00
Koninginnehapje met frisse salade 16.00
Stoofvlees ‘La Trappe’ (Kalfs)  16.00
Hongaarse goulash 17.00
Sauzen
Kruidenboter
Peperroom
Champignon natuur of room
Boulevard (V)
Al onze vleesgerechten worden met frietjes, kroketten, puree, aardappeltjes of pasta en saus naar keuze geserveerd.
Visgerechten
Gegrilde Zalm met knolselder puree en gekarameliseerde witloof  23.50
Schelvishaasje met lookpuree en rode bietjes op Griekse wijze  24.50
Scampi, pasta en spinazie  17.00
Kabeljauwhaasje met krokante kruidenkorst op een bedje van prei met aardappelgratin  26.50
Gegrilde sardienen met in de oven gebakken aardappeltjes en een frisse salade  18.50
Voor de kleine buikjes
Portie frietjes 3.50
1 Frikandel met frietjes 6.00
2 Frikandellen met frietjes 7.50
Visstick met frietjes, fris slaatje 7.00
Kinderspaghetti bolognaise 9.00
Kipfilet met lauwe appelmoes en frietjes 9.50
Nagerechten en desserts
 
Pannenkoeken
Witte suiker – Bruine suiker 5.50
Chocopasta  – Luikse siroop 5.50
Petimezi (Griekse siroop) 5.50
Ijs, chocoladesaus 7.00
Boulevard (vers fruit) 8.50
Supplement slagroom 0.80
Ijscoupes
Dame blanche 6.50
Dame noire 6.50
Vanille 5.50
Breselienne 7.00
Advocaat 7.50
Boulevard ( vers fruit ) 8.50
Kinderijsje 4.00
Trio van sorbet 8.50
Supplement slagroom 0.80
 
Desserts
Tiramisu  6.50
Griekse pudding  5.00
Rijstpap op Griekse wijze, kaneel en een topping van kweepeer  7.00
Griekse yoghurt met homemade konfijt en granola  7.50
Griekse yoghurt met honing,  granola en kaneel  7.50
Pistache-ijs met verse vijgen  8.50
Vers fruit  6.50
Supplement slagroom  0.80